
Червона капуста у вині
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3,5 ст. л.
Red Cabbage
1 кг.
Packed Onion from 3kg
170 г.
Spices Black Salt
за смаком
Garlic
1 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1,5 шт.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
1,5 ст. л.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
300 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Нашаткувати капусту і цибулю тонкими смужками. Часник подрібнити. Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками.
02
Розігріти олію в каструлі з товстими стінками і дном, викласти в олію капусту, перемішати, щоб капуста була вся в олії. Накрити зверху на каструлю кришку, тушкувати на середньому вогні протягом 10 хвилин.
03
Витягнути з каструлі дві третини капусти. Зверху на капусту в каструлі викласти половину цибулі, посолити і додати половину часнику, за бажанням додати спеції. Зверху викласти половину яблук, викласти половину капусти, яка була відкладена. Повторити шари. Зверху викласти капусту, шо залишилась.
04
Вилити в каструлю зверху вино, оцет, 5 ст. л. киплячої води. Накрити каструлю кришкою, прибрати в духовку, яка повинна бути попередньо розігріта до температури 160°C, готувати протягом 2 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)