Імбирний пунш з бурбоном - Image

Імбирний пунш з бурбоном

Number of servings: 12Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.

Ingredients

Лимонний сік

200 мл.

Мед

200 г.

Корінь імбиру

2 см.

Апельсиновий фреш

1200 мл.

Грушевий фреш

400 мл.

Бурбон

1 л.

Лимон

2 шт.

Вода

800 мл.

Лід

за смаком

Preparation steps

01

Корінь імбиру натерти на дрібну терку.

02

У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.

03

Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.

04

Лимони помити і нарізати кружечками.

05

У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.

06

Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min