Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню - Image

Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і гостинності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, рівно як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик зі слабосоленої сьомги. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі томати, ніжний італійський сир моцарела і сметанна заправка із зеленню, ця страва стає справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.

Ingredients for the recipe

Lightly Salted Salmon 100g
152.30

Lightly Salted Salmon 100g

100 g

Ingredients

Lightly Salted Salmon 100g

100 г

Pink Tomato in Packing

220 г

Mozzarella Cheese Lel 45%

200 г

Fresh Greens Mix 100g

30 г

Salt Egypt

за смаком

KhMZ Sour Cream 20%

30 г

Preparation steps

01

Помідори помити, нарізати кубиками. Сьомгу нарізати також кубиками або пластинками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Сир нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль і заправити сметаною. Обережно перемішати і розкласти на порційні тарілки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min