
Помідори, фаршировані телятиною
Страви з начинкою урізноманітнюють буденний стіл і прикрашають святковий. Набір продуктів обмежений лише фантазією і сміливістю у виборі поєднань. Помідори, фаршировані телятиною, надзвичайно смачні. Ця страва підійде і для хворих ожирінням і цукровим діабетом. Телятину можна попередньо відварити. Помідори потрібно брати великі і стиглі. Перед подачею до столу помідори поливають соусом і посипають рубаною зеленню. Фаршировані помідори злегка нагадують більш звичні для нас фарширований перець і голубці, але зовсім не поступаються їм за своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
150 г.
Steak Meat
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
10 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
15 г.
Dill 70g
5 г.
Green Pepper
10 г.
KhMZ Sour Cream 20%
20 г.
Anri Wine Vinegar 0.85l
5 г.
Preparation steps
01
Змішати в мисці 2 сирих жовтки, олію і оцет, перемішати, додати сметану. Відварити 4 яйця, білки подрібнити. Перець з цибулею дрібно нарізати.
02
Обсмажити телятину на сковороді в олії, остудити, нарізати на дрібні шматочки. Змішати м'ясо з білками, додати перець, цибулю і половину соусу із жовтків. Перемішати.
03
З помідорів зрізати верхівку, витягнути м'якоть, подрібнити, додати до м'ясної суміші, якою після, заповнити помідори всередині. Залити помідори соусом, що залишився. Випікати в духовці 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores