Французькі пончики - Image

Французькі пончики

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Французька кухня славиться своїм витонченим підходом у приготуванні страв. Французькі десерти мають особливе становище в французькій кухні. Всілякі булочки, круасани, пудинги і кекси - все це винахід саме французів. Такий десерт, як пончики є у кожного народу. І Франція теж має свій оригінальний рецепт приготування пончиків. Представляємо рецепт приготування цих пухнастих і солодких пустунів. Прості в приготуванні і дуже смачні французькі пончики швидко готуються. Вони будуть для вас відмінним сніданком. До них добре підійде чашка кави або чаю. Французькі пончики в якості десерту сподобаються як дорослим, так і діткам.

Ingredients

Вершкове масло

8 ст. л.

Цукор

200 г.

Яйце

1 шт.

Борошно

300 г.

Розпушувач тіста

2,25 ч. л.

Сіль

0,25 ч. л.

Мускатний горіх

0,5 ч. л.

Молоко

100 мл.

Кориця

1 ст. л.

Preparation steps

01

Нагріти духовку до 175°C. Вершкове масло (5 ложок) збити з цукром (100 г.) до повітряного стану. У масу вбити яйце і добре перемішати.

02

Борошно просіяти разом із розпушувачем, сіллю і мускатним горіхом. У масляну суміш ввести борошняну суміш, додати молоко. Ретельно перемішати.

03

Викласти отримане тісто у форму для пончиків, наповнюючи їх наполовину. Відправити випікатися на 15-20 хвилин.

04

Змішати цукор (100 г.) з корицею. Готові пончики обмокнути в розтоплене масло, яке залишилось і потім в суміш кориці з цукром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Французькі пончики – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua