
Кукурудзяний салат з авокадо і томатами
Вам трохи набридли звичні салати? Приготуйте корисний, вітамінний "Кукурудзяний салат з авокадо і томатами". Родзинка цього салату - цікаве поєднання фруктово-овочевих інгредієнтів: авокадо, помідорів чері, червоної цибулі та консервованої кукурудзи. Заправка готується з оливкового масла і соку лайма. Авокадо - популярний у всьому світі фрукт із легким горіховим смаком, що нагадує за консистенцією злегка розм'якшене вершкове масло. У порівнянні з більшістю фруктів авокадо несолодкий, а за зовнішнім виглядом і за смаком нагадує овоч. "Алігаторова груша" (так часто називають авокадо) - багате джерело корисних для здоров'я речовин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
JohnTop Lime Juice 230ml
1 ст. л.
Cilantro 70g
50 г.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,25 ч. л.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
2,5 ст.
Avocado 500g
1,5 ст.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
2 ст.
Red Onion
100 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати олію і сік лайма зі спеціями - кінзою, сіллю і перцем. Перемішати.
02
Авокадо нарізати дрібними шматочками, помідори розрізати на 4 частини, подрібнити цибулю.
03
Додати в миску із приготованою заправкою цибулю, помідори і авокадо, перемішати, додати кукурудзу. Ретельно перемішати всі інгредієнти, подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores