
Десерт із винограду та яблук
Десерт із виноградом і яблуками - смачний, корисний і що важливо для багатьох: низькокалорійний фруктово-вершковий десерт. Соковиті половинки ягід винограду і ароматні кубики яблук у вершковому соусі сподобаються не тільки прихильникам здорового харчування, але й усім, хто спробує ці ласощі. Їх приготування не займе багато часу. Приготувати вершковий соус із йогурту і маскарпоне Вам допоможе міксер. Сир маскарпоне додасть соусу незвичайно вершковий смак. У складі соусу немає цукру, цілком достатньо солодкості винограду і йогурту, а коричневий цукор використовується за бажанням для прикраси.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
450 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
225 г.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
125 г.
John Top Lemon Dressing 230ml
1 ч. л.
Walnut
для прикраси
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
для прикраси
Preparation steps
01
Виноград розрізати навпіл. Яблука нарізати невеликими кубиками.
02
Вичавити сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли. Перемішати.
03
Збити міксером йогурт і сир маскарпоне. Додати до яблук і винограду.
04
Перемішати і відправити в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити горіхами і коричневим цукром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores