
Яловичина, смажена з лимоном та апельсином
Ви знаєте, для чого у страви з м'яса додають фрукти, наприклад, цитрусові? Само собою, що для пікантності смаку. Але є ще одна на те причина. Фрукти сприяють швидкому розщепленню жирів в організмі. Іншими словами, для прискорення метаболізму, щоб у вас не відкладалося нічого зайвого, і щоб ви не відчували тяжкості після ситного прийому їжі. Тому ви спокійно можете готувати яловичину з лимоном і апельсином навіть на вечерю і не боятися за свою фігуру. Часник, звичайно ж, доповнить весь смаковий букет. А ще завдяки фруктам страва матиме свіжий і яскравий вигляд, що приверне увагу всіх, кого ви захочете пригостити нею.
Ingredients
Яловичина
500 г.
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Часник
3 зуб.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Олія рослинна
за смаком
Preparation steps
01
З лимона і апельсина зняти цедру.
02
З лимона і апельсина вичавити сік.
03
М'ясо нарізати невеликими шматочками, відбити, посолити, поперчити.
04
Залити м'ясо соком лимона та апельсина.
05
Додати видавлений через часниковий прес часник. Залишити на 30-40 хвилин.
06
Обсмажити на олії з двох сторін.
07
Додати цедру, смажити під кришкою 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores