
Бананово-яблучний бургер на сніданок
Банани використовують в якості натуральних підсолоджуючих інгредієнтів в багатьох солодких стравах. Адже, це й не дивно банани містять багато сахорози. І не тільки, банани дуже багаті калієм, тому корисні при проблемах із серцем. Вони містять багато мікроелементів і вітамінів, споживання яких дуже добре впливає на організм в цілому. Крім того, вони допомагають впоратися з ожирінням. Як бачите самі, банани це дуже корисний фрукт. У складі нашої страви свіжі банани будуть давати ту натуральну солодкість, при якій страва буде насиченою, але в той же час не приторною. Страва бананово- яблучний бургер на сніданок сама говорить за себе своєю назвою, тобто вона дуже добре підійде для сніданку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
10 г.
Banana
1 шт.
Oat Flakes
3 ст. л.
Flax Seeds 200g
1 ст. л.
Milk 2.5% 900g
1 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
щіпка
Coconut Flakes
щіпка
Auchan Vanilla Sugar 8g
щіпка
Snickers Creamy Peanut Butter Ice Cream 39g
20 г.
Preparation steps
01
Для "котлет" змішати вівсяні пластівці, мед або джем, насіння льону, ваніль, корицю, кокосову стружку і молоко, сформувати котлети і підсмажити на сухій сковорідці з антипригарним покриттям по 3 хвилини з кожного боку.
02
Потім на сухій сковороді підсушити розрізані навпіл булочки, змастити обидві сторони арахісовим маслом.
03
Далі на булочку викласти вівсяну "котлету", полити джемом або медом, зверху викласти порізаний банан.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores