
Яблучні оладки на манній каші
Проблема сніданку дуже добре вирішувана, якщо під рукою є манна крупа, яблуко, яйця, молоко, вершкове масло і цукор. З цих інгредієнтів можна спекти в лічені хвилини сніданок - яблучні оладки на манній каші. Вони відмінно підійдуть також і для вечірнього чаю. Яблучні оладки можна поєднувати з кавою або какао. Якщо це сніданок, то поєднання оладок і какао є самим найкращим для ваших діточок. Адже ви забезпечите їм повноцінний, ситний, калорійний сніданок, який наповнить їхні маленькі тільця енергією і життєрадісністю. Завдяки додаванню манної каші, ви отримаєте м'яке, повітряне, пористе тісто. Приємного апетиту!
Ingredients
Манна крупа
100 г.
Яблуко
2 шт.
Молоко
150 г.
Яйце
1 шт.
Вершкове масло
1 ст. л.
Цукор
1 ч. л.
Preparation steps
01
Зварити на молоці манну кашу, охолодити і розмішати з яйцем, збитим з цукром.
02
Яблука очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками, додати в суміш манної каші.
03
Сковороду розігріти з маслом, ложкою викласти яблучно-манну масу у вигляді оладок і смажити на слабкому вогні до утворення рум'яної скоринки.
04
Подавати краще гарячими і з варенням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores