Апельсиново-лимонний крем - Image

Апельсиново-лимонний крем

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Апельсиново-лимонний крем можна використовувати в багатьох стравах. Особливо це стосується різних солодощів: тортиків, тістечок та іншого. Також ним можна змазувати навіть прості тости до чаю на сніданок. Загалом, сфера застосування такого крему достатньо велика. До того ж, ви можете приготувати його у великій кількості для використання в майбутньому. Він може зберігатися в холодильнику досить довгий час. Що ж стосується корисних властивостей такого крему, то тут можна багато і не говорити. Апельсиново-лимонний крем - це джерело вітаміну С і багатьох інших корисних речовин для вашого організму, яких дуже часто не вистачає.

Ingredients

Лимон

1 шт.

Апельсин

1 шт.

Яйце

1 шт.

Цукор

3 ст. л.

Вершкове масло

25 г.

Preparation steps

01

Фрукти ошпарити окропом.

02

З апельсина зняти цедру і вичавити сік. З лимона вичавити сік (цедра не знадобиться). Загалом має вийти близько половини склянки цитрусового соку.

03

Яйце добре збити. Додати до нього цитрусовий сік, цедру і цукор і ще трохи збити до однорідного стану - яйце має з'єднатися з соком, інакше воно згорнеться при варінні крему.

04

Масу перелити в невелику емальовану каструльку. Додати вершкове масло.

05

Довести масу до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімального і варити масу, постійно помішуючи, до загусання - на це піде 4-5 хвилин.

06

Зняти крем із вогню і добре остудити перед використанням - він додатково ще трохи загусне в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Апельсиново-лимонний крем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua