Сирники - Image

Сирники

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це страва прийшла до нас з російської кухні. Відповідно, роблять її з сиру, який змішують з борошном, і яйцями. Це найпростіший рецепт таких сирних млинців. Але не дивлячись на це, сирники - це невід'эмна страва із раціону багатьох сімей. Особливо сирники люблять діти, оскільки вони солодкі і смачні. А сир ще і дуже корисний для молодого організму, тому що в ньому багато кальцію. Якщо ви бажаєте поекспериментувати, то можна додати і курагу, моркву, груші. Подають сирники, поливши їх сметаною або згущеним молоком.

Ingredients for the recipe

Cottage Cheese 9%
87.90

Cottage Cheese 9%

per 1 kg

Ingredients

Cottage Cheese 9%

500 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Top Grade Wheat Flour

100 г.

Vash Tsukor White Sugar 5kg

60 г.

Salt Egypt

за смаком

Mriya Vanilla Sugar 10g

1 пакетик

Preparation steps

01

Сир протерти через сито.

02

Додати яйце, цукор, сіль, ванілін і просіяне борошно. Все добре вимішати.

03

Можна також додати в тісто родзинки або добре подрібнений банан.

04

Відокремлювати з маси невеликі порції ложкою і, формуючи круглі плескаті сирники, злегка обваляти в борошні.

05

Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки, зменшивши при цьому вогонь (приблизно 5 хвилин на кожній стороні).

06

Подавати гарячими разом зі сметаною, варенням, медом або фруктами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min