
Шоколадно-гречаний торт із зефіром
Ви пристрасно любите шоколад? Тоді запропонований десерт, безсумнівно, підніме Вам настрій. Для приготування шоколадного тортика використовується гречане борошно. Воно, на відміну від пшеничного, має унікальне поєднання смакових якостей і корисних властивостей. До того ж таке борошно уповільнює процеси черствіння борошняних виробів, надаючи їм тонкий горіховий смак. Ніжний сирний крем гармонійно підкреслює смак бісквітного шоколадного коржа, просоченого кавою. Завдяки цьому десерт виходить дуже ароматним і смачним. Порада господаркам: найкраще відправити торт в холодильник на всю ніч. У цьому випадку зефір, просочившись сирним кремом, стане м'яким і повністю розчиниться в ньому.
Ingredients for the recipe
Ingredients
World's Rice Buckwheat Flour 900g
50 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
2,5 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2,5 шт.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Dobryk Baking Powder
за смаком
Domestic Cottage Cheese
6,5 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст. л.
Gift Marshmallow
1 шт.
Instant Coffee 70g
за смаком
Preparation steps
01
У мисці збити 1 ст. л. цукру з яйцями. Окремо змішати борошно, розпушувач, какао-порошок і корицю. Поступово додавати борошняну суміш до яєчної, постійно помішуючи.
02
Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити його олією, викласти тісто на деко, поставити в розігріту духовку, випікати до готовності. Після, остудити.
03
Корж розрізати на дві частини. Змішати 1 ст. л. цукру з сиром, влити молоко, перемішати до однорідної маси.
04
Зефір розділити на дві половинки, кожну розрізати уздовж ще на дві частини. Каву розвести з теплою водою. Просочити нижній корж кавою, викласти зефір, зверху добре змастити сирною сумішшю, накрити зверху другим коржем, його також просочити кремом. Готовий торт поставити на кілька годин в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores