Листково-дріжджові конвертики з картоплею і сиром - Image

Листково-дріжджові конвертики з картоплею і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Погодьтеся, адже завжди цінується легка і швидка випічка? Саме про таку випічку запропонований нижче рецепт. Пишні і смачні пиріжки з начинкою із картопляного пюре та сиру, що тягнеться тоненькими нитками. Тісто пропонується використовувати магазинне (хоча, звісно, можна зробити і заморозити його самому, але в морозильнику бажано завжди зберігати такий запасний варіант). За бажанням начинку можна доповнити свіжою подрібненою зеленню (зелена цибуля, кріп, петрушка), шкварками (смаженим салом), смаженими печерицями або цибулею. Зверху пиріжки можна посипати підсмаженим до золотистого кольору насінням кунжуту, воно надасть особливого і більш цікавого смаку.

Ingredients for the recipe

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
143.00

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

500 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Packed Potatoes

300 г.

Homemade Butter

за смаком

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

200 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Тісто повністю розморозити. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і зварити в підсоленій воді до готовності. Зробити з картоплі пюре, додавши вершкове масло.

02

Сир натерти на крупній тертці і додати в гаряче пюре, перемішати. Розкачати тісто і нарізати його квадратами (приблизно 8х8 см.). На кожен квадрат покласти трохи начинки і зліпити «конвертиком».

03

Духовку розігріти до 180°C. Яйце збити з сіллю. Конвертики викласти на деко і змастити яйцем. Залишити деко на 20-30 хвилин. Потім поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min