Пиріг з сирною начинкою - Image

Пиріг з сирною начинкою

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Можете бути впевнені, що мало хто зможе відмовити собі в задоволенні з'їсти шматочок пирога, в якому між двома шарами бісквіту з шоколадних крихт знаходиться ніжний шар сирного крему. А якщо туди ще й покласти шматочки фруктів (наприклад, бананів або вишні), то тим більше. Він так і тягне до себе, ароматом і привабливим зовнішнім виглядом. Для ще більшої привабливості такий пиріг можна прикрасити смужками топленого білого або молочного шоколаду (зробити різноманітні візерунки або просто «намалювати» смужки). Також посипати зверху можна кокосовою стружкою (щоб зберегти гармонію кольорів), дрібно нарізаними горіхами (або, якщо ви вибрали мигдаль, то мигдальними пластівцями).

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Homemade Butter

250 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

350 г.

Auchan Fat-free Curd 0% 350g

500 г.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

30 г.

Pripravka Vanilla 2g

10 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

100 г.

Preparation steps

01

Сир протерти через сито. Яйця трохи збити з цукром (половиною) і ваніллю, а потім додати до сиру. Додати в цю суміш сметану і довести до однорідної консистенції.

02

Борошно з маслом (замороженим), цукром і какао подрібнити в блендері до стану крихти. Духовку розігріти до 180°C.

03

Половину крихт викласти у форму. Зверху викласти рівномірним шаром начинку, а на неї знову крихти. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 45-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min