
Цибулевий флан по-французьки
Слово "флан" в перекладі з французької означає "відкритий пиріг". Своєрідна "тарілка" із тіста в цьому пирозі заповнена начинкою. Начинки можуть бути самими різними: овочевими, м'ясними, фруктовими. У даному рецепті дуже смачна начинка з обсмаженої цибулі, збитої яєчно-молочної суміші з додаванням натертого сиру. Крім цього для оформлення цибулевого флану пропонується використати філе анчоусів і маслини. Інгредієнти для тіста - натерта на тертці відварна картопля, борошно, маргарин і вода. Зверніть увагу, що спочатку протягом 10-ти хвилин випікають у духовці "тарілку" із тіста, а потім вже виливають у неї начинку і випікають, поки начинка не стане золотистою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1 ст. л.
Packed Potatoes
150 г.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
50 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
8 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
7 Flour 1kg
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Grana Padano 32% cheese
200 г.
Aspra Anchovy Fillets in Sunflower Oil 80g
4 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і відварити цілим. Остудити і натерти на тертці.
02
Для тіста змішати борошно, картоплю і маргарин. Додати воду і швидко замісити тісто. Поставити в холодильник на 1 годину.
03
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Розтопити маргарин, просмажити цибулю. Охолодити.
04
Натерти сир. Змастити форму для пирога маргарином. Розкачати тісто, викласти у форму, проткнути в декількох місцях виделкою. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
05
Розігріти духовку до 200°C. Запікати оболонку для пирога 10 хвилин.
06
Збити яйця і молоко, додати сир. Приправити сіллю, перцем. З'єднати з цибулею. Вилити начинку в оболонку пирога. Розрізати філе анчоусів уздовж.
07
Оформити флан анчоусами і маслинами. Запікати 25 хвилин 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores