Сирний пиріг - Image

Сирний пиріг

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Чудовий, простий у приготуванні і дуже смачний сирний пиріг, який складається з двох шарів: нижній – пісочна крихта, а «верхівка» – ніжна сирно-сметанна маса з приємним ароматом ванілі. Незаперечна гідність сирної випічки в тому, що її практично неможливо зіпсувати: за умови «не перетримати в духовці» вона завжди виходить неймовірно м'якою і ніжною, має пористу, повітряну текстуру і «маслянистий» смак. Пропонований пиріг дозволяє з користю використовувати залишившийся з учорашнього дня запас кисломолочного сиру, який відмовляються їсти (як часто трапляється) Ваші діти. А ось така смачна і цікава випічка вже точно не залишить без уваги навіть найпримхливіших ласунів.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

75 г.

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

120 г.

Cottage Cheese 9%

375 г.

KhMZ Sour Cream 20%

375 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

5 г.

Chicken Egg C0 1pc

5 шт.

Sto Pudiv Corn Flour 500g

65 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

160 г.

Preparation steps

01

Нарізати кубиками масло і розтопити на водяній бані. Додати печиво і подрібнити в блендері. Духовку розігріти до 180°C. Укласти масу з печива у форму і випікати близько 10 хвилин.

02

Відокремити жовтки від білків. Сир протерти через сито, змішати з жовтками, ваніллю, сметаною, просіяним кукурудзяним борошном. Білки збити з цукром в пишну масу.

03

Обережно змішати сирну і білкову маси. Вилити начинку на корж з печива. Поставити в духовку і випікати близько 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min