Сирний пиріг з крихт - Image

Сирний пиріг з крихт

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Судячи з назви, Ви можете подумати, що подібна випічка готується як пудинг із крихт – залишків недоїдених страв і продуктів. А ось і ні. Таке ім'я пиріг отримав завдяки цікавій технології приготування: у форму для випікання поверх сирної маси викладається подрібнена в порошок суміш із борошна та вершкового масла. Після приготування «верхівка» пирога нагадує поверхню з великою кількістю крихт, загалом – виглядає дуже ефектно і ошатно. Те, що потрібно для святкового столу і прийому гостей. Оскільки серединка складається із кисломолочного сиру, випічка виходить дуже ніжною, повітряною і пористою, а кожен шматочок тане в роті. Приготуйте цю смакоту і переконайтеся в цьому самостійно.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Homemade Butter

150 г.

Cottage Cheese 9%

300 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Pripravka Vanilla 2g

10 г.

Preparation steps

01

Просіяне борошно і заморожене масло подрібнити в крихту. Додати цукор і ванілін. Довести все до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C.

02

Сир протерти через сито, додати трохи цукру і яйце. Трохи збити міксером. У форму для випічки викласти шар крихт (2/3), потім начинку і знову крихти. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Сирний пиріг з крихт – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua