
Вершкові крекери з пармезаном
Нижче наведений один з найпростіших рецептів крекерів. Таке хрустке печиво з насиченим сирним ароматом і смаком розлетиться зі столу в одну мить, адже їм захочуть похрустіти усі - і дорослі, і діти. А що найголовніше, таке печиво не містить барвників та ароматизаторів, чого не скажеш про те, яке куплено в магазині. Та і часу на приготування йде мінімум! Загалом, воно має лише плюси. До речі, можете сміливо використовувати сирні крекери як основу для канапе на святковий стіл (наприклад, з шинкою, ковбасами, виноградом, помідорами чері інше), а також подати їх до соусів, гуакамоле або сальси.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
60 г.
Homemade Butter
40 г.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
50 мл.
Preparation steps
01
Сир натерти на дрібній тертці. У комбайні (або міксері) з'єднати розм'якшене вершкове масло, борошно, сир, сіль і перемішати. Влити вершки і замісити тісто.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт і формочками або ножем вирізати квадрати (або фігурки). Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores