
Овочевий салат із сьомгою і креветками
Салати з сьомгою відносяться до страв святкового столу. Тим більше в запропонований салат доданий ще один морепродукт - креветки. Поєднання сьомги і креветок дуже гармонійне і є родзинкою цього салату. Овочеві інгредієнти і слабосолона сьомга змішуються і поливаються заправкою, а відварені креветки викладаються зверху. Салат простий і швидкий у приготуванні, але дуже смачний, вишуканий і корисний. Якщо Ви будете використовувати солодкий перець і червоного, і жовтого кольору в поєднанні з зеленими огірками, приготований салат буде виглядати дуже колоритно і нарядно. Порада: салат краще готувати безпосередньо перед подачею до столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kappa Sweet Pepper
100 г.
Pickled Cucumbers
120 г.
Lightly Salted Salmon 100g
200 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
20 мл.
Shrimps 90/120
200 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
15 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками або соломкою. Сьомгу нарізати невеликими шматочками. Скласти всі інгредієнти в миску.
02
Окремо змішати оцет, рослинну олію, сіль і перець. Заправити соусом овочі з рибою. Креветки відварити протягом 3 хвилин в підсоленій воді. Викласти салат на тарілки і прикрасити креветками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores