
Сьомга в імбирному маринаді
Страва виходить дуже ароматною і смачною. До того ж усім відомо про корисні властивості сьомги. Вона містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому уповільнює процеси старіння шкіри. А в поєднанні з пряним імбирно-соєвим соусом і кунжутним маслом філе сьомги стає дуже ніжним і соковитим. Любителям гострих страв можна додати більше свіжого імбиру і соусу чилі і менше – солодкого червоного перцю. І наостанок порада: для того, щоб зберегти цілісність тушки сьомги, не видаляйте шкірочку повністю, інакше шматочки розваляться.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Piece Salmon
600 г.
Chong Soy Sauce 1l
100 мл.
Auchan Sesame Oil 240ml
1 ст. л.
Garlic
1 шт.
Akura Chile Sweet Sauce 200ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Ginger
20 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
2 шт.
Fresh Green Asparagus 200g
6 шт.
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
150 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Sesame Seeds
за смаком
Preparation steps
01
Рибу промити під холодною водою. Розділити на філе, нарізати порційними шматками.
02
Для приготування маринаду, збити кунжутну олію із соєвим соусом, додати чилі, подрібнений часник, імбир і сіль, ретельно перемішати. Залити рибу маринадом на 10-15 хвилин.
03
Після маринування, обсмажити рибу, далі випікати протягом 7-8 хвилин у духовці розігрітій до 180°C.
04
Спаржу, солодкий перець і квасолю нарізати соломкою, обсмажити в сковороді з розжареною кунжутною олією. Посолити і поперчити.
05
Викласти рибу та овочі на тарілку, скропити лимонним соком і посипати кунжутним насінням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores