
Лосось з лимоном і розмарином
Лосось вважається однією з найцінніших і корисних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Особливо – приготований в такий спосіб. Запечена у фользі з пряним розмарином і лимонним соком, рибка зберігає максимум своєї користі і не втрачає цінні вітаміни і жирні кислоти, необхідні для живлення та розвитку нашого мозку. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося вважається справжнім джерелом краси і благотворно впливає на травну, серцево-судинну і нервову системи. Спробуйте цю просту у приготуванні страву і переконайтеся, що корисна їжа може бути надзвичайно смачною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Fillet №2
680 г
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Zelenenka Rosemary 50g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Lemon
2 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
40 мл
Preparation steps
01
Розріжте філе лосося на 4 частини і покладіть їх на 4 окремих квадратика фольги. Шматочки фольги повинні бути такого розміру, щоб в них можна було загорнути рибу.
02
З обох сторін змастіть філе оливковою олією, посипте сіллю, перцем і свіжим, подрібненим розмарином.
03
На кожен шматочок риби покладіть скибочку лимона, полийте його 1 столовою ложкою лимонного соку, 2 столовими ложками вина. Щільно загорніть лосось у фольгу.
04
Готуйте рибу на грилі близько 8-10 хвилин для шматочка лосося товщиною в 2,5 см. Або відправте рибу в духовку на 25 хвилин при 190° С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores