Суфле із сьомги - Image

Суфле із сьомги

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі дуже незвичайну страву - суфле з сьомги. Всі звикли сприймати таку страву, як суфле виключно в солодкому вигляді. Але суфле - це поняття дуже широке. І сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Суфле буває з сьомги. Смак суфле виходить ніжним, м'яким. Страва буде танути у вас на губах. Цей смак суфле з сьомги виходить просто фантастичним. Така страва торкнеться душі навіть найбільш неприступних гурманів. Таке суфле стане шикарною прикрасою будь-якого святкового столу. Воно буде радувати око, та от біда тільки недовго, тому що скільки б ви його не приготували - розходитися воно у вас буде на раз -два. Перед подачею не забудьте прикрасити зеленню.

Ingredients for the recipe

Lightly Salted Salmon Fillet
1099.00 - 1490.10

Lightly Salted Salmon Fillet

per 1 kg

Ingredients

Lightly Salted Salmon Fillet

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

300 мл.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Mlekoma Mascarpone Cheese 250g

60 г.

Iceberg Red Caviar Ikrianyk 35g

50 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Preparation steps

01

Сьомгу нарізати великими шматочками.

02

Подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

03

Білки збити з сіллю. Додати вершки і продовжувати збивати до загустіння маси.

04

В отриману масу додати рибу і продовжувати збивати.

05

Формочки для запікання трохи змастити олією. Суфле викласти у форми.

06

Форму з суфле поставити в глибоке деко. У нього налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 35-40 хвилин.

07

Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок. За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле маскарпоне (викласти по краях). У середину викласти ікру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min