Риба під рисом - Image

Риба під рисом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

"Риба під рисом" - проста у приготуванні страва, яка представляє собою два в одному - риба і гарнір в одній страві. Просто, зручно і смачно! Поєднання риби з рисом дуже гармонійне, але в цьому рецепті це поєднання здійснюється в новій формі: порційні шматочки рибного філе і попередньо відварений рис з прошарком із морковковно-цибулевої засмажки запікаються в духовці. Накриті фольгою, наші інгредієнти з додаванням вершкового масла і невеликої кількості води готуються, обмінюючись своїми смаками та ароматами. Півгодини в духовці - і можна кликати домашніх до столу.

Ingredients for the recipe

Baked Fish Fillet under Cheese
699.00

Baked Fish Fillet under Cheese

per 1 kg

Ingredients

Baked Fish Fillet under Cheese

600 г.

Steamed Rice

200 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Carrots

1 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Homemade Butter

100 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

2 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Філе нарізати порційними шматочками, натерти сіллю і перцем, скропити лимонним соком. Рис відварити до повної готовності.

02

Моркву із цибулею очистити, цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, висипати цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати моркву, обсмажити протягом 5-7 хвилин до м'якості.

03

Викласти на сковороду із товстим дном нарізану рибу, зверху зажарку із цибулі та моркви, зверху викласти рис, на рис покласти шматочки вершкового масла, залити водою.

04

Накрити сковороду зверху фольгою, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 180ºС.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min