Паста з тунцем та шпинатом - Image

Паста з тунцем та шпинатом

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паста з тунцем і шпинатом - відмінний і простий спосіб приготувати кулінарний шедевр за лічені хвилини. Смачна і незвичайна страва подарує вам силу, оскільки вона дуже поживна. Крім того, паста багата на корисні речовини. Пам'ятайте моряка Папая? Він був сильним завдяки шпинату, який і вам подарує багато вітамінів і заряд бадьорості. Вам не потрібно переживати через приготування тунця, адже для цієї страви підійде консервований морепродукт. Все що вам потрібно - це зварити макарони, і розмішати їх з тунцем, шпинатом і за смаком з салатом чи приправами. Таку страву можна приготувати навіть для романтичного побачення. Насолоджуйтесь!

Ingredients for the recipe

La Pasta Nidi Pasta 400g
73.40 - 110.00

La Pasta Nidi Pasta 400g

400 g

Ingredients

La Pasta Nidi Pasta 400g

500 г.

Calvo California canned tuna salad 150g

100 г.

Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

300 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У сковороді на невеликому вогні розморозити шпинат. Додати до нього консервований тунець (без рідини). Коли суміш закипить, додати вершки і добре перемішати. Проварити близько 5 хвилин.

02

Пасту зварити в підсоленій воді до готовності. Додати пасту в сковорідку з рибно-вершковою сумішшю і добре перемішати. Прогріти близько 3 хвилин і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min