
Омлет з сьомгою
Омлет - улюблена багатьма страва, для приготування якої злегка збиті яйця з'єднують з молоком (або вершками) і смажать. Омлет можна готувати з різними добавками, використовуючи для цього м'ясні чи рибні продукти, свіжу зелень, овочі. Приготуйте омлет із сьомгою. Сьомга, як і будь-яка риба, - дуже цінний продукт. Крім цього, ця риба має важливу здатність не накопичувати в своєму складі шкідливі елементи. Вживання сьомги важливе для профілактики багатьох грізних серцево-судинних захворювань, для зниження рівня холестерину, для процесу омолодження. Протеїни, що містяться в сьомзі, засвояться організмом дуже легко, відновивши при цьому сили. Порада: при подачі омлет можна полити розтопленим вершковим маслом.
Ingredients
Яйце куряче
4 шт.
Риба
100 г
Олія рослинна
10 мл
Молоко
40 мл
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу помити, відділити м'ясо від кісточок. Нарізати рибу невеликими довгастими шматочками. Додати до риби сіль і перець.
02
Яйця збити з молоком у пухку масу. Змішати яйця і сьомгу. Смажити омлет на розігрітій сковороді на рослинній олії. Подавати гарячим з салатом або гарніром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores