
Ніжний крем суп із форелі з креветками
У європейській кухні дуже популярні крем-супи з фореллю. Цей дуже простий крем-суп з форелі і креветок виходить смачним, ніжним і сподобається багатьом шанувальникам форелі, до того ж він відрізняється корисними властивостями. Часу на приготування такого прекрасного супу багато не піде, зате результат виходить просто чудовий. Не потрібно замінювати свіжу форель сьомгою або слабосоленої рибою. При подачі суп можна прикрасити парою крапель оливкової олії і соком лайма - це додасть цікаві нотки в поєднанні з ніжною фореллю. Готовий суп можна подавати з сухариками з білого хліба.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Norwegian Trout Fillet
350 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packed Potatoes
300 г.
Homemade Butter
1 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл.
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ч. л.
Sliced Red Paprika
за смаком
Shrimps 90/120
15 шт.
Preparation steps
01
У каструлю влити рослинну олію так, щоб вона покрилвала дно. Поставити на вогонь, додати трохи розм'якшеного вершкового масла, помішуючи довести суміш до кипіння.
02
Додати в каструлю подрібнену цибулю, обсмажити на середньому вогні до м'якості. Влити воду, довести до кипіння.
03
Додати дрібно нарізану картоплю, накрити каструлю кришкою, варити до готовності.
04
Додати в каструлю нарізану форель, варити 3-5 хвилин. Додати вершки, посолити і поперчити за смаком.
05
Додати лимонний сік в суп, подрібнити суміш за допомогою блендера.
06
При подачі розлити суп в тарілки, в центр викласти 3-5 злегка обсмажених креветок, полити вершками і присипати паприкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores