
Копчений лосось у вершковому кремі
Оригінальна і досить проста закуска, прекрасно підійде для святкового столу і для фуршету. Копчений лосось у вершковому кремі виходить дуже ніжним. Страву можна подавати також і з гарніром. У його якості можна використовувати пасту, відварну картоплю або рис. Крім лосося для приготування цієї страви добре підійде сьомга, горбуша, кета і форель. До того ж м'ясо лосося є прекрасним дієтичним продуктом. У ньому дуже багато білків, мало жирів і зовсім немає вуглеводів. Лосось багатий на вміст калію і фосфору, які сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, розвитку м'язової тканини і нормальній роботі мозку.
Ingredients
Домашній сир
3,5 ст. л.
Сир маскарпоне
2 ст. л.
Вершки 48%
1,5 ст. л.
Сіль
за смаком
Сік лайма
за смаком
Перець кайєнський
за смаком
Лосось копчений
100 г.
Цибуля зелена
1 ч. л.
Preparation steps
01
Змішати в блендері сир маскарпоне, домашній сир, сік лайма, вершки, сіль і кайенский перець.
02
Лосось дрібно нарізати. Додати рибу в сирну суміш. Дрібно нарізати цибулю, також додати в загальну суміш. Перемішати.
03
Невеликі формочки застелити марлею, викласти в них масу. Зверху також накрити марлею, придавити трохи.
04
Поставити суміш у холодильник на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores