
Смажений палтус
Як часто кажуть, чим простіший рецепт страви, тим у підсумку смачнішою виходить ця страва. Якщо судити за рецептом смаженого палтуса, то це насправді так. Те, що приготувати таку закуску до будь-якого гарніру так просто, це вже зрозуміло. Але не забуваємо і про те, що такого корисного в цій рибі. Це морська риба, а значить в ній менше кісточок, ніж у річковій. У ній містяться вітаміни всіх груп від А до D, багато мікроелементів і амінокислот. Так що навіть один шматочок палтуса - це вже збагачення організму практично всіма потрібними компонентами. Не кажучи вже про його смакові якості, що не теж не поступаються. Ви можете подавати рибу, прикрасивши зеленню.
Ingredients
Палтус (філе)
1,5 кг.
Олія оливкова
50 мл.
Олія рослинна
50 мл.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Розрізати філе на порційні шматки, посолити з обох сторін.
02
Поставити сковороду на вогонь, вилити рослинну олію, обсмажити рибу протягом 4 хвилин з одного боку, і 2 хвилини з іншого боку.
03
Розігріти духовку до 200°С, поставити сковороду з рибою на 2-3 хвилини. Готову рибу дістати з духовки, викласти на тарілку, скропити оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores