Рибний салат з грибами - Image

Рибний салат з грибами

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонований варіант рибного салату – один з небагатьох, який готується з відвареної риби. І не дарма: при такому способі приготування вона зберігає свою користь, стаючи дієтичною. Рекомендуємо використовувати делікатесні різновиди риб: сьомгу, форель, осетрину. Навіть у вареному вигляді така рибка залишиться неймовірно ароматною, соковитою і ніжною. Всім відомо, наскільки прекрасно поєднання риби і картоплі. Знову відчути цей ніжний класичний смак можна в нашому салаті. Туди ж додамо ріпчасту цибулю, а також мариновані грибочки. Подумати тільки, з таких звичайних інгредієнтів виходить настільки смачний, ситний і пікантний салатик. Можливо, вся справа в пряній майонезно-гірчичній заправці із зеленню?

Ingredients

Риба

500 г

Картопля

500 г

Гриби мариновані

200 г

Цибуля ріпчаста

80 г

Гірчиця

10 г

Майонез

40 г

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Рибу помити, відділити м'ясо від кісточок. Відварити м'якоть в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити рибу, а потім нарізати шматочками.

02

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Залити цибулю окропом на 10-15 хвилин.

03

Мариновані гриби дістати з банки, промити й нарізати кубиками. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю, сіль, перець, майонез. Обережно перемішати і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Рибний салат з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua