Рибний салат із мінтая - Image

Рибний салат із мінтая

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Будь-яке свято, навіть звичайне, не обходиться без холодних закусок. Крім канапе і різних бутербродів е, це ще й легкі смачні салати. Але завжди хочеться, щоб салат був не просто приємний на смак, але і корисний. А ще, яка ж господиня не хоче похвалитися новими рецептами, які вона познаходила в інтернеті або кулінарній книзі, щоб здивувати своїх гостей? Якщо це про вас, тоді швидше спробуйте зробити салат з мінтая. Як відомо, риба буде до речі навіть за вечерею, адже її м'ясо багате на білки, а значить і корисно для вас. Крім риби в цьому салаті є морква і кріп, що робить цей салат дуже легким і в теж час простим. Тому вам не доведеться витрачати багато часу на приготування, а ваші гості будуть ласувати смачним салатом з мінтаю.

Ingredients

Філе мінтая

500 г.

Морква

100 г.

Кріп

1 пучок

Майонез

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Відварити моркву протягом 30-40 хвилин до готовності, остудити.

02

Філе мінтая відварити протягом 15 хвилин з моменту закипання. Остудити.

03

Розділити рибу руками на дрібні шматочки, видалити кісточки, якщо вони є.

04

Моркву протерти на дрібній тертці, а кріп дрібно нарізати.

05

У салатницю покласти рибу, моркву, кріп, майонез, посолити і перемішати. Готовий салат поставити на 1 годину в холодильник.

06

При подачі на стіл можна прикрасити кропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Рибний салат із мінтая – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua