Фінський рибний суп - Image

Фінський рибний суп

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Особливістю фінської національної кухні є широке використання риби у всіх її проявах. Пропонована перша страва – не виняток. Спробуйте цей легкий рибний супчик з вершковим смаком. У Фінляндії дана страва вважається святковою. Головним інгредієнтом супчика, як Ви здогадалися, є червона риба. Вона славиться своїм багатим складом цінних жирів. Саме вони роблять суп наваристим і таким ароматним. Ви можете використовувати будь-яку червону рибу – лосось, форель, сьомгу. Перед тим, як відправити рибку варитися, збризніть її лимонним соком. Бульйон придбає приємну кислинку. А сушена червона паприка додасть Вашому супу яскравий, насичений колір і неймовірний аромат.

Ingredients

Червона риба

400 г.

Картопля

3 шт.

Вершкове масло

50 г.

Вершки

1 склянка

Кріп

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Перець горошком

за смаком

Запашний перець

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

З червоної риби зварити бульйон з сіллю, лавровим листом і перцями.

02

Готову рибу вийняти, відкласти в сторону. Картоплю порізати дрібними кубиками, всипати в бульйон, варити до готовності.

03

Цибулю порізати дрібними кубиками, пасерувати на вершковому маслі.

04

Остиглу рибу порізати. У суп влити вершки, додати цибулю, зелень, шматочки риби. Довести суп майже до кипіння і відразу зняти з вогню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Фінський рибний суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua