
Запіканка з сьомгою і брокколі
Невідомо точно і чітко, що придумав перший запіканку, з якої країни до нас прийшла ця страва, і чому взагалі її почали готувати, але ми все вдячні цьому незнайомцеві за настільки прекрасний шедевр. Напевно, все почалося з солодких запіканок, які робили з кисломолочного сиру. Зараз такі запіканки найпопулярніші. Але ж крім таких існують ще й інші запіканки - які цілком зійдуть як страва на вечерю. Ось як із сьомгою і брокколі. Ця страва досить цікава своїми інгредієнтами. Хоча тут всього лише макарони з рибою і капустою, але така цікава суміш привела до того, що вийшла цікава страва для тихої сімейної вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Piece Salmon
500 г.
Broccoli Cabbage
500 г.
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Spice Nutmeg Ground
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Lemon
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Макарони відварити до напівготовності в підсоленій воді. Брокколі помити, розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Збити яйце. Сир натерти на тертці, додати збите яйце, молоко, сіль, перець, молоко, мускатний горіх.
02
Сьомгу (бажано філе) помити, відділити м'ясо від кісток і нарізати шматочками. Додати за смаком сіль, перець й збризнути лимонним соком. Духовку розігріти до 200°C.
03
Форму змастити оливковою олією. Шарами викласти спочатку макарони, сьомгу, брокколі. Залити шари сирною сумішшю, поставити в духовку і запікати 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores