Карасі в духовці - Image

Карасі в духовці

Number of servings: 3Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Багато хто з вас готував карасів за різними рецептами багато разів. Смажили до хрусткої скоринки, тушкували в сметані, запікали і навіть готували консерви з карасів, але наш рецепт не схожий на раніше випробувані вами рецепти. Така риба, як короп, карась, білий амур має стійкий запах болота. Але приготована по-нашому рецепту рибка виходить ароматна, соковита, м'яка і не пахне болотом. Карасі в духовці - це прекрасна страва, так як солодке м'ясо карася ні з чим порівняти не можна, а приготувати його дуже просто. Ця страва чудово підійде і на святковий, і на повсякденний стіл. А щоб потім не пригнічувати себе кісточками, рекомендуємо в маринад додати лимонного соку. Таким чином кислота роз'їсть всі кісточки.

Ingredients for the recipe

Chilled Carassius
83.00 - 109.00

Chilled Carassius

per 1 kg

Ingredients

Chilled Carassius

800 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Garlic

3 зубчики

Lasochka Pava Priprava Seasoning for Fish 30g

3 ч. л.

Metro Chef White Sesame Seeds 400g

5 г.

Dill And Parsley Bunch 100g

1 пучок

Marka Promo Bunch of Parsley 70г

1 пучок

Salt Egypt

3 г.

Cykoria Breadcrumbs 200g

10 г.

Preparation steps

01

Рибу вимити, почистити і видалити плавники.

02

Змішати сіль, приправу для риби, кунжут і дрібно нарізані часточки часнику. Заправити масу оливковою олією і перемішати.

03

Карась замаринувати отриманою масою і поставити в холодильник на 1 годину.

04

Форму для випічки посипати панірувальними сухарями. Мариновану рибу посипати кропом, петрушкою і сухарями.

05

Запікати карасів в розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин при температурі 200°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min