Азіатська рибна запіканка - Image

Азіатська рибна запіканка

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всього за 30 хвилин ви можете приготувати азіатську рибну запіканку. Ця страва стане вашою улюбленою з категорії «щось новеньке». Незвичайний смак запіканки приведе в захват будь-якого гурмана. Тільки риба зробить страву ніжною, незвичайною, смак якої розумієш, коли м'які шматочки сьомги тануть у роті. Кабачок дарує блюду приємну солодкість, кокосове молоко - пікантність, а імбир не дає забути, що це азіатська страва. Завдяки каррі і коріандру блюдо отримує апетитний, неповторний аромат, відчувши який, вже неможливо встояти. Побалуйте себе і своїх близьких такою незвичайною стравою!

Ingredients

Сьомга

500 г.

Кабачок

200 г.

Морква

200 г.

Коріандр (гілочки)

1 шт.

Вода

100 мл.

Бульйон рибний (кубики)

1 шт.

Часник (зубчик)

1 шт.

Імбир свіжий

7 г.

Кокосове молоко

400 мл.

Каррі

14 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Кабачок і моркву нарізати тонкою соломкою. Часник та імбир натерти дрібно. В кастрюлю налити воду, закип'ятити, додати бульйонний кубик та витримати на вогні 2-3 хвилини. Потім додати часник, імбир, кокосове молоко, перець чілі, каррі та ретельно перемішати.

02

У форму для запікання викласти овочі та залити соусом. Філе сьомги нарізати порційними шматочками та покласти верхнім шаром. Форму помістити в розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Азіатська рибна запіканка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua