Тушковані курячі ніжки по-китайськи - Image

Тушковані курячі ніжки по-китайськи

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кулінарні традиції китайської кухні сягають корінням далеко в століття. Вважаючись однією з найдавніших в світі, вона удосконалювалася і розвивалася протягом довгих трьох тисяч років, дбайливо зберігаючи той цінний досвід, знання і таємниці, які дозволяють китайській їжі заслужено залишатися найкориснішою і смачною у світі. Приготувати курячі ніжки за нашим рецептом не складе труднощів. І набір продуктів, в якому, до речі, немає нічого екстраординарного, теж цілком доступний. Проте у результаті Ви отримаєте чудову традиційну страву китайської кухні – соковите і ароматне куряче м'ясо з незвичайним смаком в густому, тягучому соусі. На гарнір можна подати варений рис або овочі, тушковані в цьому ж соусі. Приємного Вам апетиту.

Ingredients

Курячі ніжки

300 г

Цибуля

1 шт.

Рослинна олія

80 мл

Сіль

1 ч.л.

Рисовий оцет

2 ч.л.

Крохмаль

2,5 ст.л.

Соєвий соус

3 ст.л.

Курячий бульйон

2 склянки

Preparation steps

01

Цибулю дрібно покришіть і обсмажте до золотистого кольору. Цибулю видаліть (він нам не знадобитися), а олію збережіть.

02

М'ясо курячих ніжок звільніть від кісток і наріжте на досить великі шматки.

03

У глибоку сковороду влийте бульйон, посоліть, додайте рисовий оцет і соєвий соус.

04

Опустіть в сковороду шматки м'яса, укладаючи їх щільно поруч один з одним шкіркою вниз. Тушкуйте на середньому вогні.

05

Коли кількість відвару зменшиться на 2/3, курка буде готова. Заправте відвар крохмалем, добре перемішайте.

06

М'ясо кілька разів переверніть і облийте олією, в якій смажилася цибуля. Страва готова до подачі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Тушковані курячі ніжки по-китайськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua