Шніцель з курей в здобних сухарях - Image

Шніцель з курей в здобних сухарях

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Шніцель – тоненька м'ясна скибочка великого розміру, панірована в сухариках (або борошні) і обсмажена у великій кількості розпеченої олії – фритюрі. Його батьківщиною вважається Австрія, саме тому всі сучасні рецепти цієї страви пішли від класичного віденського шніцеля. В перекладі з німецької «шніцель» трактується як «вирізка». Страва може бути приготована абсолютно з будь-якого м'яса: будь то ніжна куряча грудка або жирна свинина. М'ясо відбивати не обов'язково. Це й відрізняє його від популярної відбивної. Соковите м'ясо, апетитна хрустка скоринка і золотистий колір – головні атрибути правильно приготованого шніцеля. Слинки вже потекли?

Ingredients for the recipe

Chicken Breast
219.50

Chicken Breast

per 1 kg

Ingredients

Chicken Breast

100 г.

Homemade Butter

20 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

25 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

Очистити курку від плівок, сухожиль і зайвого жиру, відбити. Залити зверху вершками, тупою стороною ножа трохи посікти.

02

М'ясо обваляти в крупно товчених сухарях. Розігріти сковороду з олією, покласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін.

03

При подачі викласти шніцель на тарілку, полити 20 г. розтопленого вершкового масла, подавати з овочами або макаронами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min