Салат з курячим філе, рисом і ананасами - Image

Салат з курячим філе, рисом і ананасами

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незвичайно простий у приготуванні і дуже смачний, поживний салат. Для даного салату краще використовувати довгий рис. Промивають його, поки вода в каструлі не стане прозорою. Щоб рис вийшов розсипчастий, його варять на повільному вогні 15-20 хв. в неемальованій каструлі із закритою кришкою. Як тільки вода повністю випарується - рис готовий. Замість ананаса можна взяти виноград, видаливши з нього кісточки. Рис можна замінити твердим сиром, нарізавши кубиками. Перед подачею салат ставлять у холодильник на 20-30 хвилин. Прикрашають страву, виклавши зверзу на неї часточки ананаса і зелень петрушки.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

300 г.

Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g

300 г.

Poltavochka Iriska Boiled Condensed With Vegetable Fat And Sugar Product 8.5% 370g

150 г.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

380 г.

Salt Egypt

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Preparation steps

01

Відварити філе до готовності. Остудити. Дрібно нарізати.

02

Ананаси нарізати невеликими шматочками.

03

Змішати філе, ананаси, рис, кукурудзу, трохи посолити.

04

Заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min