Курка з підливою по-китайськи
Китайці називають цю страву «курка з дивним смаком». Нам-то, звичайно, вся китайська їжа здається трохи дивною, але якщо вже самі жителі Піднебесної її так прозвали, то не викликає сумнівів – курочка справді особлива. Не лякайтеся, просто всі інгредієнти підібрані таким чином, що ця страва має пекучий, гострий, солодкий і пряний смак одночасно. Уявляєте? Навряд чи Ви коли-небудь пробували подібну страву і навіть більше – навряд чи колись думали таке приготувати. Підлива по-китайськи здивує багатою палітрою смакових ноток, а тому здатна підкорити серце навіть найвибагливішого гурмана. Їжа, звичайно, не на кожен день, але, у всякому разі, спробувати, думаємо, буде дуже цікаво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken-Pineapple Pizza
1 шт.
Chong Soy Sauce 1l
4 ст.л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст.л.
Onion
5 г
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
5 г
Novus Ground Red Hot Pepper 20g
2 г
Auchan Sesame Oil 240ml
3 мл
Spice Black Pepper Ground
2 г
Spice Allspice Ground
2 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г
Preparation steps
01
Добре промийте курку і покладіть в каструлю з киплячою водою, варіть на сильному вогні 30 хвилин.
02
Після цього курку вийміть, остудіть, наріжте на шматки і викладіть на тарілку.
03
Лук і корінь імбиру дуже дрібно покришіть.
04
З'єднайте цибулю, імбир, соєвий соус, оцет, червоний, чорний і запашний перець, кунжутне масло і цукор, добре перемішайте. Дайте отриманій підливі трохи настоятися і облийте нею курку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores