Курка з підливою по-китайськи - Image

Курка з підливою по-китайськи

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Китайці називають цю страву «курка з дивним смаком». Нам-то, звичайно, вся китайська їжа здається трохи дивною, але якщо вже самі жителі Піднебесної її так прозвали, то не викликає сумнівів – курочка справді особлива. Не лякайтеся, просто всі інгредієнти підібрані таким чином, що ця страва має пекучий, гострий, солодкий і пряний смак одночасно. Уявляєте? Навряд чи Ви коли-небудь пробували подібну страву і навіть більше – навряд чи колись думали таке приготувати. Підлива по-китайськи здивує багатою палітрою смакових ноток, а тому здатна підкорити серце навіть найвибагливішого гурмана. Їжа, звичайно, не на кожен день, але, у всякому разі, спробувати, думаємо, буде дуже цікаво.

Ingredients for the recipe

Chicken-Pineapple Pizza
372.80

Chicken-Pineapple Pizza

per 1 kg

Ingredients

Chicken-Pineapple Pizza

1 шт.

Chong Soy Sauce 1l

4 ст.л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст.л.

Onion

5 г

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

5 г

Novus Ground Red Hot Pepper 20g

2 г

Auchan Sesame Oil 240ml

3 мл

Spice Black Pepper Ground

2 г

Spice Allspice Ground

2 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г

Preparation steps

01

Добре промийте курку і покладіть в каструлю з киплячою водою, варіть на сильному вогні 30 хвилин.

02

Після цього курку вийміть, остудіть, наріжте на шматки і викладіть на тарілку.

03

Лук і корінь імбиру дуже дрібно покришіть.

04

З'єднайте цибулю, імбир, соєвий соус, оцет, червоний, чорний і запашний перець, кунжутне масло і цукор, добре перемішайте. Дайте отриманій підливі трохи настоятися і облийте нею курку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min