Курка по-фінськи - Image

Курка по-фінськи

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Національна кухня Фінляндії багата і різноманітна. У фінів ситні, смачні, апетитні страви. Їх застілля не обходяться без всіляких видів м'яса. Фінська кухня пропонує багато рецептів із використанням ягід. У запропонованому рецепті використовуються ягоди чорної смородини - багате джерело аскорбінової кислоти. Ягідки чорної смородини і гриби готуються разом, а фінальний акорд - додавання до цієї суміші сметани. Аромат чорної смородини неможливо переплутати ні з чим, а в поєднанні з ароматом грибів і сметани виходить чудове доповнення до приготованих в духовці курячих гомілок. Курка по-фінськи готова!

Ingredients for the recipe

Marinated Chicken Drumstick
180.00

Marinated Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Marinated Chicken Drumstick

400 г.

Oyster Mushrooms

150 г.

Vici Frozen Black Currant 300g

100 г.

KhMZ Sour Cream 20%

5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Aro Sliced Olives 4250ml

за смаком

Pink Tomato in Packing

1 шт.

Cucumber

1 шт.

Greek Salad

2 листочка

Veres Green Peas 210g

100 г.

Preparation steps

01

Курячі гомілки укласти на деко, посолити, поперчити і поставити в духовку на 30 хвилин.

02

У сковороду скласти гриби, ягоди чорної смородини. Закрити кришкою, довести до готовності, періодично помішуючи.

03

Помідори і огірки порізати соломкою. Додати в гриби сметану. Тушкувати 5 хвилин.

04

Курку зверху полити сумішшю грибів і ягід. Подавати на листі салату, з помідорами, огірками, оливками і горошком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min