
Курка по-фінськи
Національна кухня Фінляндії багата і різноманітна. У фінів ситні, смачні, апетитні страви. Їх застілля не обходяться без всіляких видів м'яса. Фінська кухня пропонує багато рецептів із використанням ягід. У запропонованому рецепті використовуються ягоди чорної смородини - багате джерело аскорбінової кислоти. Ягідки чорної смородини і гриби готуються разом, а фінальний акорд - додавання до цієї суміші сметани. Аромат чорної смородини неможливо переплутати ні з чим, а в поєднанні з ароматом грибів і сметани виходить чудове доповнення до приготованих в духовці курячих гомілок. Курка по-фінськи готова!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Marinated Chicken Drumstick
400 г.
Oyster Mushrooms
150 г.
Vici Frozen Black Currant 300g
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Aro Sliced Olives 4250ml
за смаком
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Cucumber
1 шт.
Greek Salad
2 листочка
Veres Green Peas 210g
100 г.
Preparation steps
01
Курячі гомілки укласти на деко, посолити, поперчити і поставити в духовку на 30 хвилин.
02
У сковороду скласти гриби, ягоди чорної смородини. Закрити кришкою, довести до готовності, періодично помішуючи.
03
Помідори і огірки порізати соломкою. Додати в гриби сметану. Тушкувати 5 хвилин.
04
Курку зверху полити сумішшю грибів і ягід. Подавати на листі салату, з помідорами, огірками, оливками і горошком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores