
Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами
Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами виходять дуже смачними і ніжними з неймовірним ароматом. Печінка береться гусяча або куряча, важливо правильно її вибрати. Якісний продукт повинен бути пофарбований у коричневий колір. Печінка повинна бути гладкою, чистою і блискучою. Використання в рецепті гусячої печінки зробить страву більш низькокалорійною, а людський організм отримає корисні елементи, які заповнять недолік тваринних жирів, білків і вітамінів. Гриби використовуються печериці або мариновані. Такі котлети - їжа після важких захворювань і операцій. Подавати до столу з різним овочевим гарніром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
150 г.
Foie Gras Frozen Goose Liver ~600-1200g
15 г.
Mushrooms Champignon marinated home-made
10 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
25 г.
Homemade Butter
25 г.
Chicken Egg C0 1pc
0,25 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
10 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Bread Crumbs
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.
02
Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.
03
Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores