
Салат по-гавайськи
Вишукане поєднання ніжної, але трохи сухуватої курячої грудки і солодких ананасів назвати новим ніяк не можна, але приготувавши страву з цими компонентами – салатик по-гавайськи, Ви, безсумнівно, урізноманітните Ваше святкове меню яскравими, соковитими фарбами і делікатним смаком. Повірте: байдужих до нього не залишиться. Цей свіжий і легкий салатик по достоїнству оцінять навіть найдосвідченіші гурмани. Вся справа в ідеальній комбінації продуктів і пропорцій, в будь-якому випадку – він вартий того, щоб його спробували. Урізноманітнити смакову палітру страви можна за допомогою додавання зубчика часнику і консервованої солодкої кукурудзи. Смак виходить неповторним і воістину божественним. Рекомендуємо.
Ingredients
Філе куряче
300 г.
Салат зелений
50 г.
Горіхи волоські
60 г.
Ананас консервований
300 г.
Майонез
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Ананаси нарізати шматочками. Горіхи трохи підсмажити і подрібнити ножем. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores