
Холодна курка для сендвічей
З такою ароматною і ніжною курочкою навіть звичайний сендвіч стане царською закускою. Вся справа в пікантному соусі-марінаді і способі приготування. Завдяки соєвому соусу і рисовому оцту сухувате куряче філе перетворюється на соковите, м'яке м'ясо. Запікання курочки у фользі в духовій печі дозволяє сформувати хрустку рум'яну скориночку за рахунок додавання спецій. Для приготування сендвічів візьміть булочку або скибочку хліба (кому як подобається), зверху покладіть курячу грудку, намажте її крупнозернистою французькою або діжонською гірчицею (не переживайте, гостро не буде) і арахісовою пастою. А потім накрийте курку половинкою булочки або другим хлібним шматочком. При бажанні можете додати свіжий салатний лист.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
200 г.
Chong Soy Sauce 1l
20 мл.
Akura Rice Vinegar 200ml
10 мл.
Spice Dried Garlic Ground
3 г.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Кожне куряче філе розрізати на 2 частини. Злегка відбити.
02
Змішати соус і оцет. Філе посолити, посипати перцем. Замаринувати філе в соусі і залишити на 1 годину в холодильнику.
03
Духовку розігріти до 200°C. Філе покласти в конверт з фольги і запікати 30 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores