Курка з виноградно-лимонним соусом - Image

Курка з виноградно-лимонним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецептів приготування курки є дуже багато. Але якщо ви втомилися від банальностей, спробуйте цю просту та водночас оригінальну страву. Її смак такий особливий – ніжний, з легкою кислинкою – чудовий варіант святкової закуски або ж романтичної вечері. А невелика кількість інгредієнтів, які майже завжди є під рукою, допоможуть здивувати навіть неочікуваних гостей. Страва добре смакуватиме з білим сухим або напівсолодким вином. До того ж, ви можете поекспериментувати, додавши до курки під соусом свій таємний інгредієнт. Незайвими будуть і прянощі за смаком: майоран, розмарин, базилік, орегано – що кому подобається. Любителі гостренького можуть додати суміш перців. А наостанок прикрасьте страву гілочкою розмарину – і шедевр готовий! Смачного!

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

4 шт.

Akvulya Still Water 2l

750 мл

Homemade Butter

15 г

Top Grade Wheat Flour

15 г

Lemon

1 шт.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Grape

125 г

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

125 мл

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Зварити філе в 750 мл. води до готовності, близько 20-25 хвилин. Залишити остигати в бульйоні. Коли філе трохи охолоне, дістати його і нарізати, покласти по 1 філе на тарілку.

02

Зробити соус з масла, борошна і 250 мл. бульйону, який вийшов після варіння філе. Яйце розділити на білок і жовток. Жовток з вершками збити в пишну суміш.

03

До соусу додати цедру лимона, лимонний сік і яєчно-вершкову суміш. Отриманий соус охолодити. Виноград помити, розрізати на четвертинки і видалити кісточки. Додати до соусу виноград, перемішати, полити курку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min