
Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами
Ця страва - чудове втілення ситної і смачної вечері. Так, вона досить калорійна через картоплю і майонез, але можна ж себе іноді і побалувати такими стравами. Тим більше, що завдяки курці все разом виходить не таким вже жирним. Зате яка тут заправка! Ароматний часник і ніжний твердий сир відмінно доповнюють всю страву і роблять її такою м'якою і соковитою. Не дивлячись на те, що в цій страві досить банальні інгредієнти, в результаті виходить чудова вечеря, яка підніме всій вашій родині настрій і при цьому зарядить енергією. Смачно, швидко і ароматно! Радимо не чекати, а приступити до готування вечері, зробивши нашу страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
600 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Garlic
2 зуб.
Spice Black Pepper Ground
5 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
40 г.
Litniy Med Honey 750g
10 г.
Packed Potatoes
600 г.
Lemon
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Змішати майонез, часник, сир (1/3), мед, лимонний сік, сіль, перець.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Натерти соусом картоплю і курку. Гриби помити і тонко нарізати. Духовку розігріти до 180°C.
03
Викласти у форму для запікання картоплю, потім гриби і курку. Зверху посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores