
Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами
«Цезар» або як його ще називають «король імперії салатів» – страва споконвічно північноамериканської кухні. Своєю появою салат зобов'язаний американському кухареві Цезарю Кардіні, який вперше приготував його близько ста років тому на настільки знаменну подію – День незалежності США. Приголомшлива ідея поєднувати пшеничні крутони, листя салату і сир пармезан прийшла в голову заповзятливому італійцеві в той момент, коли відвідувачі ресторану зробили замовлення, а на кухні зовсім не залишилося продуктів. «Цезар» – салат особливий, насамперед його цінують за пікантний соус із оливкової олії, часнику і соку лимона. Однак сьогодні день експериментів, і ми пропонуємо приготувати цей салат з майонезом і волоськими горішками.
Ingredients
Сир
100 г.
Курка (філе)
300 г.
Горіхи волоські
100 г.
Хліб білий
100 г.
Майонез
30 г.
Салат
50 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Горіхи порубати ножем. Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores