
Кабачки з помідорами і часником
Відмінний літній рецепт, який підійде для сімейної вечері не тільки в теплу пору року. Це чудовий букет смакових і корисних речовин. Такий мікс овочів приємно порадує вас не тільки завдяки своєму смаку, а й своєю низькокалорійністю. І правда, в кабачках та помідорах ви багато жирів не знайдете, так що таку страву можна сміливо готувати на вечерю. Часник і цибуля додадуть страві особливий аромат, соковитість. Петрушка додасть закінченість страві. Не кажучи вже про головні інгредієнти: кабачки та помідори. Швидка і легка страва порадує вас, особливо якщо подавати її з гарніром. А якщо полити її сметаною - вийде незабутній смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
2 кг.
Pink Tomato in Packing
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
250 г.
Onion
50 г.
Garlic
20 г.
Parsley 70g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
50 мл.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Кабачки очистити від насіння та нутрощів. Потім нарізати великими шматками, шириною приблизно три – чотири сантиметра. Нарізати помідори на половину меншим розміром, чим кабачки та насікти цибулю.
02
Обсмажити на рослинному та оливковому маслі подрібнену цибулю до м’якості. Додати кабачки та обсмажувати до моменту, поки вони не пустять сік. Зменшити вогонь та додати помідори до отриманої суміші. Потім посолити та повільно перемішувати.
03
Тим часом дрібно нарізати петрушку та очистити часник. Приправити меленим перцем, перемішати та зняти з вогню, після додавання петрушки та часнику. Подавати з холодною сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores