
Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель"
Запіканка з індичкою, броколі і картоплею під соусом "Бешамель" - дуже ніжне, соковите і ситне блюдо. Його можна по праву назвати не тільки смачним, але і корисним, якщо врахувати, які продукти в ньому використовуються для приготування. М'ясо індички в цілому ніжне і маложирне, але найбільш корисною вважається грудка. Саме цю частину філе рекомендується використовувати у складі цього рецепта. Замість індички можна використовувати куряче філе, замість броколі - кольорову або брюссельську капусту. Така запіканка зможе внести на ваш повсякденний стіл вишуканість і незвичність.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey Fillet
600 г.
Packed Potatoes
1 кг.
Broccoli
400 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю почистити, нарізати брусками. Індичку нарізати невеликими шматочками.
02
У форму для запікання викласти картоплю, м'ясо і броколі. Посолити, поперчити.
03
Приготувати соус. У розтоплене на сковороді масло додати борошно. Злегка обсмажити його, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.
04
Невеликими порціями вливати підігріте молоко, інтенсивно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. При постійному помішуванні варити до загустіння. Посолити за смаком.
05
У форму для запікання вилити приготований соус.
06
Запікати в духовці при температурі 180°С протягом 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores