
Теплий овочевий салат
Рецепт теплого овочевого салату дуже вам стане в нагоді, у разі, якщо ви хочете затратити мінімум зусиль і отримати максимум вигоди. Адже, страва дуже легко готується, продукти в ній не найдорожчі, а користі ви отримаєте від цього салату чимало. До того ж, такий салатик дуже ситний і поживний. Незважаючи на те, що тут не самі ексклюзивні продукти, салат відрізняється своїм цікавим і оригінальним смаком. Баклажани наситять ваш організм білками і вуглеводами, перець болгарський принесе багато користі вашому організму, завдяки великому вмісту в ньому мінеральних речовин і безлічі вітамінів. Сир сулугуні довершить ансамбль і додасть пікантності салату. За бажанням, в салат можна додати помідорри-чері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
1 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Onion
0,25 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
за смаком
Homemade Suluguni Cheese 45%
2 ст. л.
Preparation steps
01
Баклажан розрізати вздовж на 3-4 частини. Кожну частину порізати брусочками, перемішати з сіллю і залишити на кілька хвилин. З перців видалити серцевину і нарізати тонкими смужками. Цибулю дрібно порізати.
02
Баклажани віджати і злегка обсмажити до золотистої скоринки на рослинній олії. Перекласти баклажани на тарілку, прикрити кришкою, щоб вони не охололи.
03
Перець обсмажити на олії до м'якості.
04
З'єднати обсмажені овочі, дрібно нарізану цибулю, скропити оцтом, перемішати. Сулугуні натерти на терці і посипати ним салат. Подати теплим на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores